JOBBA MED OSS

Dags att skaffa en hemsida? Såhär går det till

Hemsida

Webbdesign

VÅR PROCESS NÄR VI SKAPAR DIN HEMSIDA

01

Ett första möte

Nu ska vi börja skapa er hemsida. här går vi igenom era visioner och tankar. Vi lyssnar på hur ni vill ha det samtidigt som vi kommer med tankar om vad som vara en bra ide!

02

Ett första utkast

Vi skapar ett första utkast av er nya webbplats. Ni kommer med tankar och åsikter som vi sedan använder för att finslipa hemsidan. Vi fortsätter jobba tills ni är helt nöjd med resultatet!

03

Lansering

Nu är det dags för lansering! Vi ser till att Webbplatsen är sökoptimerad mot Google, för att ni ska ranka högre. Vi går även igenom hur hemsidan funkar, sen är allt klart! Enkelt va?

Content creation

Låt oss sköta era sociala medier!

Ibland kan det vara svårt med sociala medier. Man ska komma på ideer till inlägg, skapa en snygg profilbild och ständigt vara aktiv för att växa. Vi på Ekowebb älskar sociala medier och hjälper gärna er som företag med att skapa en stark närvaro på sociala medier, som är anpassad efter ert företags grafiska profil.

Content creation
Grafisk design
Grafisk design

GRAFISK DESIGN

Vi kan hjälpa er med all grafisk design som ert företag kan tänkas behöva. Vi analyserar ert företags grafiska profil och kan sedan  skapa / uppdatera olika designer åt er. Oavsett om det är en ny logga eller en snygg företags-affisch, finns vi alltid där och kan hjälpa er!